Trondheim Byggfestival tilbake

Om festivalen

Trondheim Byggfestival 2022 arrangeres fredag 20. mai klokken 10.00 – 15.00.

Trondheim Byggfestival er en tverrfaglig proffdag hvor alle profesjonelle aktører i bransjen kan utveksle erfaringer og relasjoner mellom seg og sine leverandører gjennom en faglig rik, hektisk og begivenhetsrik dag.

Trondheim Byggfestival ble arrangert for første gang I 2016, og ble umiddelbart en stor suksess med tusenvis av besøkende innom portene. Det var et yrende liv hele dagen, med et hundretalls stands på et område på flere tusen kvm på Optimeras anlegg på Sandmoen, ute og inne.

Siden den gang har Trondheim Byggfestival blitt arrangert hver vår frem til pandemien tok verden. Så, nå er det godt å være I gang igjen! Trondheim Byggfestival har gjennom årene etablert seg som et fast samlingspunkt her i Trondheim, stedet der alle entreprenører og håndverkere møtes. Parallelt med fagmessen er det flere faglige foredrag med kjente foredragsholdere i et eget konferansetelt inne på festivalområdet.

Trondheim Byggfestival er ikke bare fagmessa på Sandmoen på dagtid, det er også et kveldsarrangement med musikk fra to scener – altså en festival. I 2022 er kveldsarrangementet lagt til det legendariske Studentersamfundet i Trondheim ved Elgeseter bru. Sjekk programmet for kvelden under fanen “Program” på sida her.