Om festivalen

Optimera gjentar suksessen fra de siste tre årene, og arrangerer igjen Trondheim Byggfestival. Datoen i år er satt til fredag 24. mai 2019. Byggfestivalen er en arena for de proffe aktørene innen bygg og anlegg i Midt-Norge. Her blir det masse faglig påfyll, mange nyheter fra ulike fag i industrien samt en helt spesiell arena for å utveksle og hente nyttige erfaringer og informasjon.

 

På bedriftens anlegg på Sandmoen vil over 90 leverandører fra industrien være til stede, det vil bli ulike relevante foredrag gjennom dagen og du treffer mange andre fra samme bransje. Ambisjonen er at dette skal bli bransjens viktigste møteplass i Midt-Norge.

 

På kvelden flytter vi oss i år til Byscenen og Alma's i Trondheim sentrum. Der blir det sprek musikk fra to scener. Her vil noen av landets største underholdere garantere for stemningen.

Fra hovedscenen vil Sie Gubba, Trine Rein, Tony Carey (fra legendariske Rainbow!) og Freddy Kalas fyre av den ene knallperlen etter den andre. Og fra pubscenen vil i år, som i fjor og året før der igjen, Bobby & Kurt, sørge for stor stemning og massiv allsang.

 

Til høyre her en liten film fra festivalen i 2016.